How to stay warm, dry and ride your motorcycle in style in autumn?

Hvordan holder du dig varm, tør og kører din motorcykel med stil om efteråret?

Sendt af Raimonda Grigaite-Kjeldsen

Nu byder sæsonen på koldere tider, mere regn og mere vind.  Dette skal ikke forhindre dig i at blive ved med at køre ture og se drøn godt ud på din kværn!

Efteråret kan specielt byde på nogle smukke ture på motorcyklen. Men i denne tid vil man også opleve at temperaturen er meget anderledes end om sommeren. Tidligere på året kunne du bære lettere tøj, tyndere handsker osv - men vejrskiftet skal ikke stå i vejen for, at du stadig kan se godt ud og være velforberedt.

Fordi vejret bliver koldere, er det en god ide at få det sommerlette tøj byttet ud med noget tøj, gør dig klar til efterårssæsonens vejrforhold. Her er det vigtigt at du anskaffer dig vandtæt udstyr, og sørger for at du får pakket regntøjet til hvis en byge skulle dukke op!

Hvad er godt MC udstyr til en køretur i efteråret?

THREE WOMEN STANDING BY THEIR MOTORCYCLES

Generelt set - alt, der er vindtæt, vandtæt og en smule varmere end dit almindelige sommertøj. Tekstil tøj med vind- og vandafvisende membraner (tænk Nexia, Firenze, Tivola ST, Rush Lady eller lignende), læderjakker med termo inderfor (som f.eks Valerie for eksempel). Har du kun en mesh-jakke, men vil du stadig nyde et par ture? Hvis en varmere jakke ikke er en mulighed, vil en god idé så være at anskaffe et aftageligt lag til den, du allerede ejer - sådan noget som en vandtæt membran eller vindprop, som for eksempel Aura.

 

Herudover skal det siges, at det generelt er godt med lag på lag!!!  

En god huskeregel er at hvis det føles som “sweater-weather”, så er det med garanti MEGET koldere på motorcyklen. Selvom solen skinner, er vinden i efteråret koldere end om sommeren. Så et ekstra lag tøj (eller to!) vil helt sikkert være nyttigt for at føle dig varm og behagelig. Ting som polstrede veste, sweatshirts (især “vinter" sweatshirts) samt ordentligt undertøj - kan gøre mirakler og redde din oplevelse på din MC!  

a woman holding some motorcycle products

Og mens vi fokuserer på hovedtøjet, så husk - små ting gør også en kæmpe forskel! Et hul i nakken eller kolde fødder kan ødelægge din behagelige tur, så sørg for at være forberedt!   Så husk din nakkevarmer ,for at holde din nakke beskyttet for den koldere vind, og varmere handsker til at holde dine hænder varme. Der er alt fra de bløde og hyggelige nakkevarmere fra Moto Girl der passer perfekt til din stil, til yderst funktionelle Holdt nakkebeskyttere - disse babyer gør det store stykke arbejde!  

Og selvfølgelig - dine fødder! Mens almindelige varme sokker kan gøre arbejdet ganske godt, vil ordentlige motorcykelsokker helt sikkert få dig til at mærke forskellen. Temperatur- og fugtkontrol, som findes i disse Comodo mc sokker, sikrer, at dine fødder forbliver tørre og varme, selv når det er vådt og koldt udenfor.  

motorcycle riding essentials for riding in autumn

Efteråret byder samtidigt på mørkere tider.  

Det er derfor vigtigt, hvis man planlægger en tur i eftermidagstimerne og/eller aftentimerne, at man er synlig for andre. Har dit udstyr mange reflekser? Så er det fantastisk! Hvis ikke - husk at tilføje nogle for at være synlig på vejen. Det Moto Girl reflekterende vest er bogstaveligt talt livredderen! Med en enorm reflekterende overflade og elastisk let materiale giver det dig mulighed for at forblive meget synlig, mens du er på turen og nyde frie, ubegrænsede bevægelser. Desuden, da det er en beklædningsgenstand, der også kan betragtes som et fritidstøj - vil det helt sikkert være nyttigt til andre daglige aktiviteter - hvad enten det er at jogge, cykle eller gå tur med din hund. 

Endvidere glemmer mange, at solen står længere nede på himlen, hvorfor der kan være risiko, at den kan virke blændende. Det er derfor vigtigt at have nogle gode solbriller til de solrige dage. Hvis solbriller ikke er noget du føler dig tryg ved, så tænk på at få hjelmen med et indvendigt solbrillevisir, som fx HJC i90 modeller. 

 

Så …. For at opsummere, får du her en god huskeliste, som kan inspirere dig til, hvordan du kan klæde dig fra TOP TIL TÅ på din efterårstur:  

  • gode solbriller til de solrige dage  
  • nakkevarmer
  • mc vandtætte handsker 
  • god varm mc jakke 
  • regntøj
  • vandtætte MC-støvler 
  • specielle motorcykel "vinter" sokker
  • termo undertøj eller vest  

 

Håber du kunne bruge dette som en god inspiration til et flot efterårslook og forlænge din motorcykel sæson,selvom vejret prøver at skræmme!

Sizing & Fitting

← Ældre Post Nyere indlæg →

Moto Lounge blog

RSS
Moto Review: The Rush Lady 2.0 Motorcycle Jacket from Shima

Moto Review: Rush Lady 2.0 Motorcykeljakke fra Shima

Ved Moto Lounge Marketing

Vi har lavet en anmeldelse af Rush 2.0 Lady Motorcykeljakken fra Shima - så læs her hvad vi har at sige om den! Først og fremmest tilbyder...

Læs mere
Moto Review: Moto Girl's Zipped and Ribbed Motorcycle Leggings

Moto Review: Moto Girl's Zippede- og Ribbede motorcykelleggings

Ved Moto Lounge Marketing

Vi har samlet de vigtigste elementer i de Ribbede og Zippede motorcykel leggings fra Moto Girl, så du ikke behøver gøre det! I dette blogindlæg giver vi...

Læs mere