Gratis forsendelse i Danmark fra DKK 1499
Dansk da
  • Dansk da
  • English en
Gratis forsendelse i Danmark fra DKK 1499
Dansk da
  • Dansk da
  • English en
Indkøbskurv 0

Refunderingspolitik

Er du ikke tilfreds med dit køb?

Det er vi virkelig kede af at høre! Men vi forstår også, at tingene ikke altid er det helt rigtige, og vi vil altid sikre din tilfredshed med at shoppe i Moto Lounge.

Du kan returnere varer, som du ikke er tilfreds med, inden for 30 dage fra købsdatoen. Ved returnering af dit køb skal du vedlægge en kopi af din ordrebekræftelse.Dog bedes du informere os først inden retur samt udfylde vores standard retur formula form.Bemærk, at Moto Lounge ikke er ansvarlig for eventuelle returforsendelsesomkostninger eller evt. skatter, der skal betales.

Hvis du ønsker at returnere dit køb, skal varen returneres til Grønnegyde 2, 5863 Ferritslev Fyn, Danmark

Du kan enten levere produktet personligt i vores showrrom på Fyn eller sende det tilbage til os. Følg disse trin for den nemme og bekvemme proces:

  • Fortæl os, at du vil returnere en vare.
  • Udfyld dette formular form.
  • Husk, at alle genstande skal returneres ubrugte, uvaskede og i deres oprindelige tilstand komplet med tags, emballage og alt ekstraudstyr, der er inkluderet. Hvis ikke, kan vi ikke garantere returneringen, eller vi vil opkræve et gebyr som bliver modregnet din refusion som modsvare værdien af manglen.
  • Bring din returvare til vores Moto Lounge-showroom i arbejdstiden, eller send det tilbage til os. Hvis du gør det, skal du huske at give os sporingsnummeret for dit retur.
Når vi har modtaget og inspiceret dine returnerede varer, behandler vi alt i overensstemmelse hermed og holder dig opdateret via e-mail eller telefon undervejs.
Der kan gå op til 7 arbejdsdage, før din refusion når din konto (returomkostninger refunderes ikke).

 

De samme proces- og returbetingelser gælder for internationale ordrereturer. Der kan dog gå op til 7-14 arbejdsdage, før din refusion når din konto (forsendelsesomkostninger refunderes ikke).

Moto Lounge fungerer på basis af Danske told og afgifter. Dette betyder, at eventuelle udestående importafgifter, clearingsgebyrer, mæglergebyrer eller andre yderligere gebyrer skal betales af kunden ved levering af din ordre. Kontakt din lokale toldmyndighed for mere information (Ved salg uden for EU).

Kunden skal tage det fulde ansvar for eventuelle pakker, der returneres til Moto Lounge på grund af ubetalte toldafgifter eller ignoreret / uset e-mail fra dit toldkontor eller valgte transportør. Eventuelle postomkostninger, returnerede forsendelsesomkostninger, toldafgifter og ekspeditionsgebyrer trækkes fra enhver forfalden anmodning om tilbagebetaling eller ombytning.

 

Ikke den rigtige størrelse?

Vi er på mission for at hjælpe dig med at finde den perfekte pasform, så hvis du er tilfreds med købet, men størrelsen ikke er perfekt, tilbyder vi gratis levering til størrelses byttening. Dette betyder, at du bliver nødt til at returnere varen til os i henhold til de ovenfor beskrevne betingelser, og så vi dækker forsendelsesomkostningerne ved at sende dig en vare i en ny størrelse (kun gældende en gang og ved levering til Danmark og Sverige).

Der er mulighed for at bruge vores returetiket til at sende købet tilbage til os (for yderligere DKK 50 inden for Danmark og DKK 149 for Sverige). Kontakt os, hvis du ønsker at gøre brug af det tilbud.


Har du nogle spørgsmål? Du er velkommen til at kontakte os på via Facebook, info@moto-lounge.dk eller +45 53791905

x