Gratis forsendelse i Danmark fra DKK 1499
Dansk
  • Dansk
  • English
Gratis forsendelse i Danmark fra DKK 1499
Indkøbskurv 0

OM

 

Hej 👋 

 

A smiling woman on a motorcycle Kawasaki ER6N wearing female motorcycle clothes

 

Jeg er så glad for, at du besøger Moto Lounge. 

Det blev startet med det formål at hjælpe os, kvinder, med at finde det motorcykel udstyr, vi elsker. Gearet, der er sikkert og funktionelt, ser godt ud og føles helt fantastisk! Så du kan være sikker - jeg er her for at hjælpe dig med at finde dit bedste stykke tøj til motorcykle turen. 

Som du måske har bemærket fra mit navn, er jeg ikke fra Danmark. påtrods af jeg ankom her for et par år siden har endnu ikke givet mig nok tid til at lære godt dansk. Så selvom jeg prøver mit bedste for at forbedre sprogfærdighederne, skal du ikke være overrasket over at støde på mig, der taler flydende engelsk samt tysk. Jeg er dog en meget dygtig GoogleTranslator-bruger, så jeg vil altid gøre mit bedste for at kommunikere på dansk, hvis du foretrækker det 😊

 

Størrelser og modeller

Da Moto Lounge stadig er i begyndelsen af sin rejse, kan jeg muligvis ikke tilbyde alle tilgængelige modeller og størrelser online. De fleste af dem kan dog arrangeres efter anmodning. Så tøv ikke med at spørge - jeg vil gøre mit bedste for at sikre, at du får det tøj, du kan lide og vil have! 

 

Mærker

Jeg har startet butikken med et par mærker, som jeg elsker mig selv - mærker, der efter min mening er eksklusive, sikre, flotte og tilbyder produkter af høj kvalitet og forskellige prisklasser. Så enhver kvinde kan finde noget, hun kan lide. Mit mål er dog at bringe flere af de eksklusive mærker om bord og tilbyde dig et bredt udvalg i fremtiden. Hvis du støtter mig nu, vil Moto Lounge være i stand til at vokse og udføre sin mission om at give kvinder en række motorcykeltøj, der gør det muligt for os alle at skabe individuelle selv. Og så, måske får vi en dag en kvinde tøjbutik til motorcykler, som vi alle kan være stolte af!

 

Show-room

Da vi stadig er en lille virksomhed, har vi endnu ikke en egentlig detailbutik. Jeg ved dog, at det ikke er let at købe motorcykeltøj, og det er vigtigt for de fleste af os at prøve dem, før de køber. Derfor er vores show-room et lille skridt ind i den (forhåbentlig!) Større Moto Lounge-historie. 

Jeg vil have et sted, hvor kvinder føler sig komfortable, afslappede og ikke skynde sig, når de handler efter motorcykeltøj. Hvor de kan nyde en kop kaffe og se kollektionerne i virkeligheden, få råd eller måske endda samles med vendinder til en særlig begivenhed. 

Moto Lounge Show-room er sådan! Det er som en brudekjole salon, men langt bedre - med motorcykeltøj i stedet for brude tøj! 👰🏻 🏍️

Så tøv ikke - kom hen og tjek det ud! Jeg ser altid meget frem til at møde dig personligt! 

 

Med venlig hilsen

Raimonda fra Moto Lounge 

 

 

x